TUOTE

Valaistut Luxnel-kuvataulut

Yksilöllistä tunnelmaa kotiin ja julkisiin tiloihin

Valo ja kuva ikoni

Valo ja kuva yhdessä

Luxnel on design tuote, jossa valo sytyttää kuvan henkiin. Valon ja kuvan yhdistelmä on ainutlaatuinen ratkaisu, jolla luodaan yksilöityä tunnelmaa erilaisiin tiloihin. Katso videolta kuinka valo saa kuvan elämään.

Luxnel sisustus ikoni

Sisusta tyylillä

Luxnel on yksilöllinen ja tyylikäs sisustusratkaisu, joka valmistetaan räätälöidysti juuri asiakkaan tarpeeseen ja tilaan sopivaksi, on kyseessä sitten koti tai julkinen tila. Luxnel on aina persoonallinen ja kuva-aiheen voi valita omista valokuvista tai kuvapankista. Tutustu Galleriaan.

Luxnel asennuspalvelu ikoni

Helppo ja nopea

Luxnelin asennus on vaivatonta ja nopeaa, asennuksen voi tehdä suoraan vaikka vanhojen kaakelien päälle. Luxnel kuvan vaihtaminen on yksinkertaista ja kuvan voi vaihtaa niin usein kuin haluaa. Meiltä saat avun sekä suunnitteluun että asennukseen, ota rohkeasti yhteyttä. (janne.jankkari@luxnel.com/ +358 400 305 125)

Tutustu suunnittelu-, asennus- ja mittausohjeisiin (avautuvat PDF-tiedostoina).

Luxnel Suomi ikoni

Kestävää suomalaista designia

Luxnel on esimerkki laadukkaasta suomalaista muotoilusta ja tuotannosta, jonka työstö ja kokoonpano valmiiksi tuotteeksi tapahtuu Sipoossa. Osaaminen on syntynyt yli vuosikymmenen kokemuksella valaisin- ja opastetaulujen valmistamisesta yritysasiakkaille. LED valaistustekniikka on energiatehokas ja suunniteltu juuri Luxnelin tarpeisiin. Tuotteessa yhdistyy parhaat materiaalit ja komponentit, jotka takaavat pitkän käyttöiän.

Tuotteillamme on kolmen vuoden takuu. Luxnel on suunniteltu kestämään kotikäytössä yli 20 vuotta. Valitsemalla Luxnelin valitset ainutlaatuisen kotimaisen sisustusratkaisun.

fiSuomi