GALLERIA

Valitse kuvagallerian kuva tai oma

Kuva-aiheen tuotteeseen voit valita kuvagalleriamme kuvista, kuvapankeista tai omista valokuvistasi. Halutessasi saat minkä tahansa kuvan myös mustavalkoisena. Sivun panoraamakuvat on rajattu niin että ne todellisuudessa vastaavat puolen metrin korkeutta ja 2.6 metrin pituutta. Tämä on yleinen asiakkaiden tilaama koko.

Lisäksi voitte katsoa muutaman esimerkin kuvista, jotka on rajattu 3.6 ja 4.6 metrin leveyteen. Ennen tuotantoa kuvat kuitenkin rajataan juuri teidän käyttöön tulevaan kokoon. Kuva-aiheista lähetetään sähköinen vedos hyväksyttäväksi ennen tuotantoa.

  • Tärkeää huomioida, että kuvan värimaailma vaikuttaa koko tilan värimaailmaan.
  • Kuva voi olla värikäs ja pirteä. Luontokuvat ovat rauhoittavia ja mustavalkoiset kuvat ovat trendikkäitä.
  • Omien kuvien ja meidän kuvagalleria vaihtoehtojen lisäksi voit hakea kuvia ja inspiraatiota monesta eri kuvapankista, kuten Shutterstock sivustolta, josta löytyy yli sata miljoonaa kuvaa. Suomalaisia kuva-aiheita löytyy paljon mm. Vastavalo sivustolta. Käyttäessäsi muiden kuvia, huomioi tekijänoikeudet.
  • Kuvat voi lähettää meille digitaalisesti. Me rajaamme ja suurennamme ne oikeaan kokoon. Ennen tulostusta tarkistamme kuvanlaadun ja hyväksytämme kuvan teillä. Usein korjaamme myös valoa ja värejä, mutta isompi aineiston muokkaaminen voi aiheuttaa kustannuksia ja sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.
  • Myös matkapuhelimella otetuista kuvista voi Luxnel tuotteeseen kuvia valmistaa. Mutta kuvatessa pitää huomioida monta asiaa. Kuvan valotus, ettei kuva tärähdä, suunta (usein panoraama) ja mihin kuvan tarkentaa. Tässä vain muutamia neuvoja.
  • Omissa kuvissa tunnelma on usein kuitenkin tärkeämpi kuin kuvan tekninen laatu.
  • Luxnelin kuva tulostetaan materiaalille, joka parhaimmin toistaa värit ja valon. Kuva kestää vuosien käyttöä, puhdistusta ja kuvan vaihtamista. Vaihtokuvan voi säilyttää pienellä rullalla.
  • Koska kuvan voi vaihtaa, voit olla kuvan valinnassa rohkeampi ja kokeilla jotain vähän erilaista.
fiSuomi