TOTEUTUS

REFERENSSIT

Antti ja Tarja

2022

Antti ja Tarja ostivat uudiskohteen, mutta rakennuttajan ehdottama perinteinen kaakeli keittiöön ei kuitenkaan miellyttänyt. Tuttavalta saadun idean jälkeen he lähtivät etsimään vaihtoehtoista ratkaisua. Lopulta he törmäsivät luxnel tuotteeseen ja halusivat päästä tutustumaan lisää. Vieraillessaan yrityksen studiolla varmistui päätös tuotteen hankinnasta. ” Tämä on kyllä meidän, jos vaan löytyy kuvia, jotka saa tarpeeksi isoon mittakaavaan”, Antti kertoo.

Kyseessä on tuote, joka ei ole vielä markkinoilla kovin tuttu. ” Oli vaikea tietää mitä odottaa. Otettiin omalla tavalla riski mutta huoli tuotteen kestävyydestä keittiönvälitilassa oli turha. Hyvin se on kestänyt ja helppo pitää puhtaana”, Antti toteaa.

Luxnel on tuote, johon ei kyllästy. Helppo kuvien vaihtaminen ja henkilökohtaisuus ovat tuotteen parhaat ominaisuudet. ” Kolme vuotta me ollaan tässä nyt asuttu ja välillä sitä jää vain katselemaan. Itsellemme tärkeät kuvat herättävät mukavia muistoja ja mielleyhtymiä”, Antti jatkaa.

Maria

2017

Mieheni oli nähnyt työpaikan naapuriyrityksessä tällaisen valaistun Luxnel-kuvataulun ja kertoi minulle innostuneena siitä. Ihastuin myös itse siihen ja keksimme heti paikan, mihin tuo olisi juuri omiaan.

Meillä oli mökillä keittiön välitila hieman pimeä ja tylsä. Ajattelimme heti, että siihen sopisi joku hieno metsämaisema valaistuna!
Otatimme tutulla valokuvaajalla läheisestä kallio/metsämaisemasta upean kuvan ja näin saimme uuden ”ikkunan” metsään hienolla kirkkaalla maisemalla.

Jokainen vieras, joka meillä on käynyt mökillä, on aina kiinnittänyt huomiota tähän upeaan valaistuun Luxnel-kuvatauluun. Lasipinta on myös helppo pitää puhtaana!

Vaikka kuvan saisikin vaihdettua helposti, niin toistaiseksi emme ole monen vuoden jälkeen edes kyllästyneet tähän nykyiseen kuvaan.

Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka haluavat jotain omaperäistä ja erikoista katseenvangitsijaa omaan kotiin, mökille tms. Myös jos kaipaa johonkin ikkunaa ja rentouttavaa maisemaa, on tämä Luxnel-kuvataulu erittäin hyvä vaihtoehto!

HINNOITTELU

ITSE ASENNETTUNA

1466€

Pasanen tilasi kerrostaloasuntoon Tampereelle 1850 x 475mm kokoisen toteutuksen, jonka asensi itse paikoilleen hinta 1466 €

ASENNUSPALVELU

2440€

Lauttasaareen kerrostalon remontti kohteeseen toivottiin mökkimaisemaa. Asentajamme kävivät asentamassa kokonaisuuden valmiiksi. Tuotteen koko 2630 x 495mm hinta asennettuna 2440 €

EXTRA PALVELU

2700€

Uudiskohde omakotitaloon kaivattiin koivumetsämaisemaa. Tuotteen asennus onnistui hyvin keittiökalusteasennuksen yhteydessä paikoilleen. Mukaan tuli himmennin millä valonkirkkautta voidaan säätää tunnelmaan sopivaksi. Koko 3050 x 499mm hinta asennettuna 2700 €

fiSuomi